Skift til erhvervskunde

Af Mark Edwards

Sig det ikke til nogen

Hvor langt vil du gå for at beskytte den, du elsker? 

Efter tyve års adskillelse er Matthew igen sammen med sin universitetskæreste, Helena, og de er taget på en impulsiv ferie til Island. Beruset af forelskelse vandrer de i den barske natur, da Helena pludselig falder ned ad en klippeskrænt …

Mens Helena hænger på kanten af døden, afslører hun en mørk hemmelighed. Matthew er i chok, og da han efter Helenas redning får hele sandheden at vide, lover han ikke at sige det til nogen.

Chokket bliver dog forvandlet til rædsel, da de hjemme i Sydengland opdager, at nogen har overhørt Helenas afsløring og forsøger at afpresse hende. Det udløser en kæde af begivenheder, der truer med at ødelægge ikke kun parrets nye forelskelse, men hele deres liv.

Matthew står over for et valg: Skal han gå til politiet eller beskytte Helenas hemmelighed?

Mark Edwards (f. 1970) er en britisk bestsellerforfatter. Hans bøger er solgt i over fire millioner eksemplarer og oversat til mange sprog. Sig det ikke til nogen er hans første udgivelse på dansk.

 

Lektørudtalelse:
“Mark Edwards er kendt for at skrive spændningsbøger om almindelige mennesker, der kommer ud for gruopvækkende ting, og nærværende bog er ingen undtagelse. Drivkraften er i første omgang forståelig, men efterhånden som problemerne hober sig op, bliver situationen mere og mere desperat. En handlingsdrevet paceturner.”– DBC Lektør

kr. 350,00 inkl. moms

Originaltitel

Keep her secret

Forfatter

Mark Edwards

Oversætter

Klavs Brøndum

ISBN

9788775926220

Udgivelsesdato

19.02.2024

Sidetal

408

Sprog

Dansk

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter