Skift til erhvervskunde

Af Maurice Leblanc

Arsène Lupin og hjerter syv

Jeg, der skriver alle historierne om Arsene Lupin, bliver tit spurgt om, hvor og hvornår jeg mødte ham … Nu vil jeg fortælle, hvordan det skete. 

Der sker mærkelige ting i det gamle hus. Et indbrud bliver begået, men intet er stjålet. Til gengæld efterlader tyven et mystisk brev og et spillekort: hjerter syv. Hvad kan det betyde? En kringlet historie begynder, og bogens fortæller bliver mere og mere forvirret. Heldigvis får han hjælp af sin gode ven Jean Daspry, som måske ikke er den, han udgiver sig for at være.

De klassiske krimigåder om Arsène Lupin, gentlemantyven, er tidsløse. Lupin er en sjov og listig skurk, der ofte virker mindst lige så interesseret i at overraske og overliste, som han er i selve kuppet.

Arsène Lupin og hjerter syv er den sjette bog i serien, som er skrevet af den franske forfatter Maurice Leblanc og illustreret af Christian Guldager.

Lektørudtalelse:
“Hyggelige, til tider actionfyldte og evig gyldige spionhistorier. Til fans af puslespilskrimier, som kan lide strejf af historiens vingesus.”– DBC Lektør

kr. 250,00 inkl. moms

Originaltitel

Arsène Lupin och hjärter sju

Forfatter

Maurice LeBlanc

Illustrator

Christian Guldager

Oversætter

Anne-Sofie Duch Teglgaard

ISBN

9788776270117

Udgivelsesdato

19.06.2024

Sidetal

44 

Lix

22

Sprog

Dansk

Format

217 x 153

Indbinding

Hardback

Ekstramateriale

Tilhørende ekstramateriale

Relaterede produkter