Skift til erhvervskunde

Af Sandra Schwartz

Ulf og den afskyelige snepige

Ulf er på den. Han har ødelagt sit sidste par lange bukser som varulv. Og han må ikke få penge til at købe et par nye. Selvom det er vinter. Heldigt nok dukker det perfekte job som børnepasser op. Skidt pyt med at der er noget mystisk ved familien. Og skidt pyt med at Ulf aldrig har passet børn før. For Ulf vil tjene kassen, og hvor svært kan det lige være at passe en lille pige?

Ulf bliver hyret til at passe Yeta. Han skal starte samme dag. Nogle timer senere ringer Ulf på døren hos Yeta. Yetas far lukker døren op. Han er høj og bred som en gorilla. Yetas hud gløder pludseligt at et blåt skær. Et stort snefnug daler ned fra himlen. Hvad sker der? Der var sol lige før. Nu hænger der en stor, mørk sky over dem, og det sner. Ulf må have set syner. Yeta ser helt normal ud nu. Alligevel bliver varulven indeni Ulf urolig. Hvordan mon det går?

Monstervenner er en letlæst serie til letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet. Serien, der er skrevet af Sandra Schwartz, handler om monstervennerne Ulf, Vik og Vera. De (u)hyggelige illustrationer er lavet af Kim Dalsgaard. Bøgerne i serien er velegnede til frilæsning for læsere i alderen 7-10 år.

Ulf og den afskyelige snepige er ottende bog i den skræmmende sjove serie om monstervennerne. Bogen kan også læses separat. Der følger opgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“Bogen er lige så god som resten af serien. Den er både sjov, spændende og fantasifuld. Teksten er stor og letlæselig og tegningerne er flotte og farvestrålende”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Sandra Schwartz

Illustrator

Kim Dalsgaard

ISBN

9788775495535

Udgivelsesdato

22.08.2022

Sidetal

40

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter