Skift til erhvervskunde

Af Frida Bejder Klausen

Sådan bruger du TikTok

Videoer med musik.
Dem er der masser af på TikTok.
Men hvordan bruger man TikTok.
Og hvordan passer man på sig selv?
Det kan du få svar på i denne bog. 

På TikTok laver man korte videoer med musik. Nogle lader, som om de synger. Andre laver vilde dansevideoer eller sjove videoer. TikTok er blevet meget populært på kort tid. Siden 2017 er appen blevet hentet over en mia. gange. I bogen kan du lære, hvordan du selv laver videoer på appen, og hvordan du passer på dig selv derinde.

Sådan bruger du TikTok er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Sådan bruger du TikTok er skrevet af Frida Bejder Klausen

Lektørudtalelse:
Det er en god bog om et meget populært emne, som samtidig klæder læseren på til at begå sig sikkert på de sociale medier. Bogen opfylder de danskfaglige krav til en fagbog og er derfor velegnet til brug ved arbejde med faglitteratur i grundskolen.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Frida Bejder Klausen

ISBN

9788770187312

Udgivelsesdato

05.05.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter