Skift til erhvervskunde

-20%
Af Katja Brandis

Woodwalkers – Farligt venskab (2)

Carag er woodwalker. Han har levet det
meste af sit liv i skovene som puma, men han
kan også forvandle sig til et menneske.
Sidste år begyndte han på kostskolen
Clearwater High – en skole for woodwalkere.

Nu er et nyt skoleår i gang, og Carag kaster sig begejstret over alle de nye opgaver. Men ikke alle sætter pris på ham og hans venners aktiviteter. Ulvene på skolen bliver mere og mere fjendtlige, og den tidligere mentor Andrew Milling har svoret hævn, fordi Carag har afvist ham. Carag føler sig mere og mere overvåget, da han pludselig får uventet hjælp af hunulven Tikaani. Men kan en puma virkelig stole på en ulv?

Woodwalkers – Farligt venskab er andet bind i fantasy-serien til læsere i alderen 10-14 år om Woodwalkeren Carag og hans venner.

Fantasy-serien Woodwalkers er skrevet af den tyske forfatter Katja Brandis. Bøgerne har opnået stor popularitet i Tyskland, hvor alle seks bind serien er udkommet. Woodwalkers er illustreret af Claudia Carls og oversat fra tysk til dansk af Birgit Fuglsang.

Woodwalkers – Farligt venskab er skrevet af Katja Brandis

Lektørudtalelse:
“Velskrevet fantasybog, der er elementært spændende. I forhold til andre lignende fortællinger, er denne anderledes med sit dyreperspektiv. Der er meget fokus på naturen, på dufte og dyreadfærd, samtidig med en genkendelig beskrivelse af det sociale liv på en skole. De forskellige personer agerer som deres dyr, også når de er i deres menneskeform, og det giver historien en virkelig interessant dimension”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Originaltitel

Woodwalkers – Gefährliche Freundschaft

Forfatter

Katja Brandis

Illustrator

Claudia Carls

Oversætter

Birgit Fuglsang

ISBN

9788793592445

Udgivelsesdato

29.06.2018

Sidetal

260

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter