Skift til erhvervskunde

-20%
Af Katja Brandis

Woodwalkers – Fremmed vildnis (4)

Woodwalkeren Carag og hans klassekammerater rejser til Costa Rica på udveksling.
Her venter der eleverne sjove brøleaber, hemmelighedsfulde snapskildpadder
og udfordrende udflugter ind i regnskoven.

Men bag facaden lurer faren. Jaguar-changeren på den eksotiske skole afslører, at den farlige Andrew Milling også driver sit beskidte spil i Mellemamerika. Det tyder på, at Carags modstander arbejder på en større plan for at få menneskene ned med nakken. Men hvad er det, han planlægger, og hvorfor er han altid et skridt foran? En ting bliver klart for Carag: Han må gøre noget, før det er for sent!

Woodwalkers – Fremmed vildnis er fjerde bind i fantasy-serien til læsere i alderen 10-14 år om Woodwalkeren Carag og hans venner. Fantasy-serien Woodwalkers er skrevet af den tyske forfatter Katja Brandis. Bøgerne har opnået stor popularitet i Tyskland, hvor alle seks bind i serien er udkommet. Woodwalkers er illustreret af Claudia Carls og oversat fra tysk til dansk af Birgit Fuglsang.

Lektørudtalelse:
“Woodwalkernes fascinerende univers er altid et besøg værd. Bogen er krydret med skønne sort/hvide tegninger af de forskellige woodwalkere og deres dyreaftryk. Forsiden er i samme stil som seriens øvrige: flot og fængende – og skal nok fange læserens interesse.”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Originaltitel

Woodwalkers – Fremde Wildnis

Forfatter

Katja Brandis

Illustrator

Claudia Carls

Oversætter

Birgit Fuglsang

ISBN

9788770184342

Udgivelsesdato

24.01.2020

Sidetal

272

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter