Skift til erhvervskunde

Af Katja Brandis

Woodwalkers – Hævnens dag (6)

Nu sker det! I Rocky Mountains er det snart
sommer og dermed også eksamenstid for
Carag. Men pumadrengen har svært ved at
koncentrere sig, for ærkefjenden Milling er
klar til at gøre sine ondskabsfulde planer om
Hævnens Dag til virkelighed.

Fortvivlet forsøger Carag og hans venner at gøre modstand, men det går hurtigt op for dem, at alt står på spil – for både woodwalkere og mennesker. Vil det lykkes dem at afsløre Millings hemmelighed og stoppe deres farlige fjende?

Woodwalkers – Hævnens dag er sjette bind i fantasy-serien til læsere i alderen 10-14 år om Woodwalkeren Carag og hans venner. Fantasy-serien Woodwalkers er skrevet af den tyske forfatter Katja Brandis. Bøgerne har opnået stor popularitet i Tyskland, hvor alle seks bind i serien er udkommet. Woodwalkers er illustreret af Claudia Carls og oversat fra tysk til dansk af Birgit Fuglsang.

Lektørudtalelse:
“Spændende afslutning på serien, der lykkes rigtig godt med at flette handling og karakterer fra de øvrige bøger ind i den endelige, storslåede finale. Skrevet i et flydende og lettilgængeligt sprog, med en stærk identifikation med karaktererne og deres udvikling. Alt i alt en virkelig god serie, med en god balance mellem spænding og formskifterlivet, og det (næsten) almindelige liv med skole, venskab, spirende kærlighed, og familie.”– DBC Lektør

kr. 250,00 inkl. moms

Originaltitel

Woodwalkers. Tag der Rache

Forfatter

Katja Brandis

Illustrator

Claudia Carls

Oversætter

Birgit Fuglsang

ISBN

9788770189200

Udgivelsesdato

02.11.2020

Sidetal

316

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter