Skift til erhvervskunde

Af Jack London

Ulvehunden

En dag, da ulveungen var på vej ned til vandet for at drikke,
fornemmede han en fremmed lugt.
Han kiggede op og fik øje på fem underlige, tobenede væsner.
Mennesker!
De knurrede ikke, og de viste ikke tænder.
Alligevel blev han bange.

Hvidtand er vokset op blandt ulve, men bliver som hvalp fanget af indianeren Grå Bæver. De andre hunde i lejeren ser Hvidtand som en ulv, og modgangen gør ham vild og bidsk. Senere bliver Hvidtand solgt til den ondskabsfulde Smukke Smith og tvunget til et liv som kamphund. Fremtiden ser pludselig utrolig sort ud. Kommer Hvidtand nogensinde til at opleve omsorg og kærlighed? Eller bliver resten af hans liv en kamp mellem liv og død?

Ulvehunden er en del af Letlæste klassikere som er en ny serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Bøgerne er genfortalt af den svenske børnebogsforfatter Maj Bylock og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet.

Maj Bylock (1931-2019) har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

Lektørudtalelse:
“Bogen er velskrevet med respekt for aldersgruppen, og der er løbende gennem bogen nogle rigtig gode og udtryksfylde tegninger.”– DBC Lektør

kr. 225,00 inkl. moms

Forfatter

Jack London

Illustrator

Christian Guldager

ISBN

9788775493111

Udgivelsesdato

11.06.2021

Sidetal

84

Lix

Sprog

Dansk

Format

148 x 210 mm

Indbinding

Hardcover

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter