Skift til erhvervskunde

Af Frida Bejder Klausen

Tour de France (Sampak)

Klar til sommerens Tour de France?

Seje ryttere kæmper på cyklen.
De skal køre rigtig langt,
og der er meget at vinde.
I denne bog kan du læse om løbet
og nogle af de dygtige danske ryttere.

Tour de France er verdens største cykelløb. ’Tour de France’ betyder ’Frankrig rundt’. Løbet foregår over mange dage. Hver dag bliver der kørt en tur. Det kaldes for en etape. Der er 21 etaper i alt. Løbet slutter altid i Frankrigs hovedstad, Paris. Rytterne skal køre rigtig langt, og der er meget at vinde. Bjarne Riis er den eneste dansker, der nogensinde har vundet hele løbet. I denne bog kan du læse mere om løbet og nogle af de dygtige danske ryttere.

Spil & Læs er et koncept med letlæste faktabøger og spillekort, der både dyrker spilleglæden og læselysten. Kortspillet knytter sig til bogens tema og fungerer som klassiske bilkort, hvor der dystes i fire kategorier. Spillet passer i sin grundform perfekt til børn i indskolingen, mens elever på mellemtrinnet kan gøre brug af ekstrakort for at gøre spillet sværere og sjovere. I denne sampak får du både en letlæst faktabog om Tour de France samt et sæt spillekort med Tourens største stjerner.

Tour de France er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger opgaver med til alle bøgerne.

kr. 149,00 inkl. moms

ISBN

978-87-7592-029-7

Forfatter

Frida Bejder Klausen

Lix

Sidetal

36

Format

B5

Indbinding

Hardback

Udgivelsesdato

27.05.2022

Genre

Fakta

Klassetrin

2. klasse, 3. klasse, 4. klasse, 5. klasse

Serie

Spil & Læs

Tema

Sport

Sprog

Dansk

Relaterede produkter