Af Kirsten Ahlburg

Sugar

Maja er ung.
Hun har brug for penge.
Penge til tøj og sjov.
Hun går ind på Sugar-dating.
Er der mon en Daddy
med mange penge?

Sugar. Maja smager på ordet. Det lyder godt. Sukker. Sødt og lækkert. Maja finder sitet med sugardating. Man skal lave en profil. Ellers kan man ikke komme videre. Er det det, hun skal? Skal hun møde sin Daddy? Der kan vel ikke ske noget ved det. Hun kan vel bare slette sin profil igen.

Sugar er skrevet af Kirsten Ahlburg og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Sugar er en Hip 5-bog.

Lektørudtalelse:
“Det er en velskrevet bog med et superrelevant indhold. Forfatteren formår at opbygge en spændende fortælling, hvor Maja får en slem forskrækkelse. De 23 korte kapitler har fængende overskrifter og er layout-mæssigt sat smart op.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Kirsten Ahlburg

ISBN

9788793592841

Udgivelsesdato

08.11.2017

Sidetal

96

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter