Skift til erhvervskunde

-20%
Af Marie Duedahl

Lily og Rose

Lily er ny i 9.a.
Hun skal sidde ved siden af Rose.
Rose håber på at blive venner med Lily.
Men Lily har andet at tænke på.
Hun er bange hver eneste dag.
Bange for, hvad der kan ske derhjemme.

25 par øjne ser på mig. De føles som knive. Har lyst til at slå hætten op. Blive væk. Jeg går ned og sætter mig. I ly af min egen ryg. Rose ser sød ud. En sky type med store, brune øjne. Hun smiler til mig. Men jeg orker ikke at smile igen. Orker ikke at lære nogen at kende. Jeg har ikke plads til mere indeni. Min hjerne er fyldt op. En alarm, der hyler hele tiden.

Lily og Rose er skrevet af Marie Duedahl og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Lily og Rose er en Hip 5-bog.

Lektørudtalelse:
“Indholdet er relevant for unge læsere. Teksten giver indblik i to meget forskellige unges liv, og den sætter temaer som identitet og normalitet i fokus. Sproget er ungt og varieret, på trods af det lave lixtal på 5. Der er leget med virkemidler, hvor fortælletempoet skifter (..).”– DBC Lektør

kr. 124,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

ISBN

9788770181013

Udgivelsesdato

13.08.2018

Sidetal

60

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter