Af Marie Duedahl

Lilys hjerte

Lily er model i New York.
Hendes søster savner hende.
Lily kommer hjem på ferie.
Men hun ligner ikke
sig selv.
Hun er et skelet
med hud over.

Jeg lytter efter lyde inde hos Lily. Min søster. Min ven. Vi ligger seng mod seng. På hver side af væggen. Som små lavede vi vores eget sprog. En kode med små bank. To bank = Sover du? Tre bank = Skal vi snakke? Min hånd banker to gange på væggen. Helt af sig selv. Jeg holder vejret. Venter. Der er stille inde hos Lily.

Lilys hjerte er skrevet af Marie Duedahl og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Lilys hjerte er en Hip 5-bog.

Lektørudtalelse:
“Bogen er en barsk jeg-fortælling skrevet i et kort, ungt og nutidigt sprog. Det er en ekstremt let bog at læse for unge. Omslaget har bogens eneste illustration, der viser en ung tynd pige i silhuet. I korte kapitler over to opslag bliver den hjerteskærende historie fortalt. Moderens egne drømme og ambitioner går i opfyldelse med datteren som offer, alt imens deres far er fraværende og usynlig.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

ISBN

9788793646551

Udgivelsesdato

12.03.2018

Sidetal

60

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter