Skift til erhvervskunde

Af Kirsten Ahlburg

Bad Boy

Silke er træt
af de pæne fyre.
Hun vil have
en rigtig bad boy.
På “Date en indsat“
møder hun Silas.
Mon han er noget for Silke?

Jeg ser på fotoet. Åh, altså. Han er bare tusset så godt. Ham kunne jeg godt tænke mig at date. Han ligner en rigtig bad boy. Det er han også. Han er nemlig indsat. Jeg ved ikke, hvad han er dømt for. Måske noget med narko, tyveri eller vold. Jeg aner det ikke. Jeg ser på fotoet igen. Åh, det er lige det look, jeg er vild med.

Bad Boy er skrevet af Kirsten Ahlburg og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Bad Boy er en Hip 5-bog.

Lektørudtalelse:
“Bad Boy”er en kærlighedshistorie, hvor både aldersforskellen og intentionen med deres forhold er meget forskellige hos de to hovedpersoner. Det er en tankevækkende bog til læsesvage unge med et alderssvarende indhold. Teksten er sat i overskuelige afsnit og er let at læse.”– DBC Lektør

kr. 175,00 inkl. moms

Forfatter

Kirsten Ahlburg

ISBN

9788793646544

Udgivelsesdato

12.03.2018

Sidetal

80

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter