Af Kirsten Ahlburg

Mudder

Jeg er alene midt ude i skoven.
Jeg står i mudder til maven.
Synker længere og længere ned.
Er det den måde, jeg skal dø på?

Jeg ligger i min seng. Min mobil har jeg kylet hen ad gulvet. Jonas har sendt en besked. Det er slut. Helt slut. Vi skal aldrig ses mere. Man slår da ikke op på den måde! Jeg kan ikke klare det mere. Jeg må ud. Væk. Væk fra det hele. Jeg farer forbi mor. Ud i regnen.

Mudder er skrevet af Kirsten Ahlburg og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Mudder er en Hip 5-bog.

Lektørudtalelse:
“Mudder”er en bog, hvor man let kan identificere sig med hovedpersonen Line. Det er fantastisk at være forelsket og forfærdeligt at blive droppet af kæresten. Selvom bogen er let at læse, fortælles der med både indlevelse og følelser. Bogen er især for dem, der synes, det er svært at læse, men er også et godt bud til dem, som er læsetrætte.”– DBC Lektør

kr. 124,00 inkl. moms

Forfatter

Kirsten Ahlburg

ISBN

9788770188227

Udgivelsesdato

17.08.2020

Sidetal

64

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter