Skift til erhvervskunde

Af Per Straarup Søndergaard

Mbappé

Mbappé er den bedste unge spiller i verden.
Han scorer masser af mål for Frankrig
og for sin klub PSG.
Mbappé har vundet VM med Frankrig
og masser af andre titler.
Men når han spiller FIFA mod sin lillebror,
taber han. Hver gang.

Mbappé var kun to år, da han kom med i en fodboldklub. Hans far var nemlig træner. Mbappé var seks år, da han spillede sin første kamp. Mbappé er vokset op i en fattig bydel i Paris. Her er der meget vold. Men der er også mange børn, som spiller fodbold. Det gjorde Mbappé også. Mbappé er helt sin igen. I bogen kan du lære mere om ham.

Mbappé er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Mbappé er skrevet af Per Straarup Søndergaard

Lektørudtalelse:
Forholdsvis let, enkel og interessant fodboldbog, hvor man både hører om Mbappés særlige talent, hans udvikling og hans ganske imponerende resultater i VM og klubfodbold i en alder af blot 20 år. (…)Absolut sikkert hit for fodboldelskere.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788770180931

Udgivelsesdato

12.10.2018

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter