Af Jonatan Leer

Kød

I mange hjem er der kød på bordet hver dag.
Det er der også på McDonald’s.
De sælger 6.480.000 burgere. Hver dag!
Men der er også nogen, der slet ikke spiser kød.
Læs bogen og få mere at vide om kød.

I dag kan vi købe kød i butikker. Det kunne man ikke i gamle dage. Hvis man ville have kød, skulle man slå et dyr ihjel. Man gemte en stor gris til jul. Så kunne man lave massere af julemad af den. I gamle dage havde de heller ikke køleskab eller fryser. Så måtte de gøre andre ting, for at kødet kunne holde sig. I bogen kan du lære mere om kød.

Kød er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Kød er skrevet af Jonatan Leer

Lektørudtalelse:
Det er to virkelig gode fagbøger for børn, som begge berører mange spændende emner, er meget aktuelle og fortæller interessante facts. Bogen om kød tager eksempelvis fat på emnerne klima, vegetar, veganer, økologi, jagt, insekter som fødevare og kunstigt fremstillet kød. Emnerne berøres på en neutral måde, så læseren selv kan danne sin mening.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Jonatan Leer

ISBN

9788770183840

Udgivelsesdato

11.06.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter