Af Straarup & Co

Krimi Bogpakke

- hæsblæsende og tankevækkende krimier til voksne

Tre stærke krimier, der udfordrer dine sanser og inviterer dig ind i en verden af mystik, spænding og drama centreret om opklaringen af en forbrydelse.

Kvinden der ikke blev fundet er en hæsblæsende psykologisk thriller af den polske bestsellerforfatter Remigiusz Mróz. I romanen følger vi Werner, der tror, at han har mistet sin forlovede Eva i et voldeligt overfald for ti år siden. Men en dag dukker der pludselig et billede af Eva op på Facebook, og Werner indleder en ny jagt på at finde hende.

Isen er en medrivende polarkrimi om den tidligere specialsoldat Anna Aune, der sammen med forskeren Daniel gør et chokerende fund under en ekspedition på Nordpolen. Det, der ved første øjekast ligner en ulykke, viser sig at være overlagt mord, og forbryderen er stadig i nærheden. Bogen er skrevet af den norske forfatter John Kåre Raake

Svanesang er en psykologisk thriller om alt det, der kan skjule sig bag facaden. Jonathans far er forsvundet under en hyttetur i de norske fjelde, hvor politiet finder liget af faderens gode ven. Men der er intet spor af faderen. Jonathan prøver at finde ud af, hvad der er sket med hans far, men jo mere han graver, desto større huller dukker der op i familiens historie. Svanesang er skrevet af den norske roman- og manuskriptforfatter Nikolaj Frobenius.

kr. 250,00 inkl. moms

Forfatter

John Kåre Raake, Nikolaj Frobenius, Remigiusz Mróz

ISBN

9788775925155

Sidetal

296 – 417

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter