Skift til erhvervskunde

Af Adil Erdem

Fattigrøv – Klassesæt

Mads siger endnu engang, at han ikke rigtig har forstået det med fattigdom.
Fordi fattigdom kan være meget andet end et tomt køleskab
og et gammelt pizzastykke i madpakken.
“Jeg er mere bange for at være fattig på venner, fattig på forældre,
fattig på kærlighed, fattig på lektier og fattig på drømme.”

Adil Erdem har over en periode på tre år interviewet en række unge, som fortæller deres ærlige og rørende historier om, hvad det vil sige at vokse op i fattigdom. “Fattigrøv” er et indblik i en hverdag, hvor det ikke er en selvfølgelighed, at der er penge til at holde jul eller til at få mad på bordet alle ugens dage.

Disse unge er dog – ligesom deres jævnaldrende – optaget af deres drømme, deres fremtid, vennerne og familien. Prisen for venskab og accept er ikke nødvendigvis, at man kan betale for en gave til fødselsdagsfesten, men det hjælper på følelsen af at være en del af fællesskabet.

Dette klassesæt indeholder 15 eksemplarer af tekstbogen og 15 eksemplarer af en øvebog med opgaver, der giver mulighed for at arbejde med og reflektere over teksterne i tekst­ bogen ”Fattigrøv”. Derudover kan man finde gratis undervisningsmateriale til bogen via nedenstående link. Materialet henvender sig særligt til 5.-6. klasse.

Er du interesseret i et forfatterbesøg på din skole eller dit bibliotek? Skriv en mail til os, så formidler vi kontakten til forfatter Adil Erdem.

Download undervisningsmateriale

kr. 2.625,00 inkl. moms

Forfatter

Adil Erdem

Illustrator

Helin Erdem

Format

B5

Relaterede produkter