Skift til erhvervskunde

Af Marianne Randel Søndergaard

En, to, tre … far

Jeg sender bolden i kassen.
MÅÅÅÅÅL!
“Sådan, Ebbe, sådan!” 
Jeg hører min fars stemme.
Han står ude ved sidelinjen.
Som altid.

Ebbe spiller fodbold. Han har fuld fart på, og han har styr på det. Så længe Ebbe gør sin lille ting: en, to, tre, fire. Så spiller han godt næste gang. En, to, tre, fire. Så er der ro på. Men en dag sker der noget, og alting ændrer sig. En, to, tre, fire. Bliv rask igen, far.

En, to, tre … far er skrevet af Marianne Randel Søndergaard og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

En, to, tre … far er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Det er en både spændende og medrivende fortælling, som mange unge, nok især fodboldinteresserede drenge vil blive fanget af. Persongalleriet er nemt at relatere til og holde af, og problematikkerne er velkendte og vedkommende. (…) Fængslende, letlæst ungdomsbog, som kan give en god læseoplevelse til nogle af de læsebesværede unge, der sjældent læser.”– DBC Lektør

kr. 175,00 inkl. moms

Forfatter

Marianne Randel Søndergaard

ISBN

9788770186414

Udgivelsesdato

14.04.2020

Sidetal

84

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter