Skift til erhvervskunde

-20%
Af Lotte Arberg

Løb

Jeg elsker at løbe.
Hurtigt. Langt. Alene.
Jeg styrer min krop og min verden.
Med musik i ørene
lukker jeg alle ude.

Signe elsker at løbe. Hun løber hver morgen. Og efter skole, hvis hun har spist frokost. Hun får 10 og 12 i alle fag. Og på hendes væg hænger medaljer af guld og sølv. Ligesom hendes far ønsker det. Det er vigtigt hun når til DM. Og så EM. Og dernæst VM. Men hvad med Signe? Hvornår bliver det for meget?

Løb er skrevet af Lotte Arberg og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Løb er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Det er to gode læseoplevelser for unge læsere med læsevanskeligheder. To vedkommende fortællinger med problematikker, som unge nemt kan relatere til og leve sig ind i.”– DBC Lektør

kr. 124,00 inkl. moms

Forfatter

Lotte Arberg

ISBN

9788775496433

Udgivelsesdato

20.10.2021

Sidetal

69

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter