Af Leif Randt

Allegro Pastell

Tanja Arnheim kørte ind med ICE 375 fra Berlin på slaget 18.30. Da Jerome Daimler, med en pose frisk bagværk i hånden, så Tanja stige ud af spisevognen, overvejede han et øjeblik at gå hende i møde, men besluttede så, at det var mere charmerende blot at blive stående. 

Spændt ud mellem Berlin og Maintal fortæller Leif Randt med foregribende vemod om Tanja og Jeromes langdistanceforhold. Via tekst og billeder bevarer de en tæt kontakt, og i weekenden besøger de hinandens respektive realiteter. Løbeture i det fredede naturområde og meditation i det sydhessiske Maintal, samtaler, der glider over i hinanden, og sexpositive byture i Berlin. Allegro Pastell er Tysklands næste lovestory: en medrivende roman i tre faser med begyndelse i det rekordvarme forår 2018.

Allegro Pastell er Leif Randts seneste roman. Han har tidligere udgivet utopien Planet Magnon (2015), Schimmernder Dunst über CobyCounty (2011) og London-romanen Leuchtspielhaus (2009). Siden 2017 har han også fungeret som co-kurator ved tegelmedia.net.

 

Lektørudtalelse:
“Det er en interessant roman for de læsere, der elsker autentiske kærlighedshistorier om tidens nye voksne og som er optaget af millenialgenerationens oplevelser.”– DBC Lektør

kr. 300,00 inkl. moms

Forfatter

Leif Randt

Oversætter

Ditte Hermansen

ISBN

9788775497997

Udgivelsesdato

15.06.2023

Sidetal

280

Sprog

Dansk

Format

132 x 212

Indbinding

Hardback

Presse

Download forfatterbillede her
Fotocredit: ©Kaluzna
Download forsidebillede her
Download pressemateriale her

Relaterede produkter