Skift til erhvervskunde

Af Annelie Drewsen

Menstruation

Menstruation kan føles både cool og lidt ubehageligt.
Den her bog er til dig, som gerne vil vide mere om emnet.
Hvad sker der i kroppen? Hvor meget bløder det?
Kan drenge få menstruation?
Hvorfor skal vi tale om menstruation?

Menstruation er helt naturligt. Nogle får den første menstruation, når de er 9 år.  Andre får den første menstruation, når de er 16 år. Menstruation er en del af puberteten. Inde i kroppen sker der en hel masse. Når man får menstruation, kommer der blod ud af skeden cirka en gang om måneden.

Menstruation er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Menstruation er skrevet af Annelie Drewsen

Lektørudtalelse:
Det er en god og oplysende bog i et letlæseligt sprog, som giver et godt indblik i, hvor naturligt og helt normalt menstruation er. (…)Piger kan få deres første menstruation allerede i en alder af ca. 9 år, og kan have svært ved at finde nogen at snakke med om det. Det er derfor fantastisk, at der findes en letlæst bog, hvor de selv kan finde svar på nogle af deres mange spørgsmål.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Annelie Drewsen

ISBN

978-87-7018-510-3

Udgivelsesdato

25.10.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter