Af Mithu Sanyal

Identitti

Nivedita (a.k.a. Identitti), blogger og studerende, får vendt tilværelsen på hovedet, da Saraswati, hendes forgudede superstar-professor i postkoloniale studier, viser sig i virkeligheden ikke at have den etniske og kulturelle baggrund, hun har påstået. 

Identitti er en roman, der ryster hele vores forståelse af politisk korrekthed. Fortællingen udstiller de sociale mediers magt i debatten om identitetspolitik og stiller spørgsmålstegn ved, hvor grænserne går, når vi definerer vores egen identitet – og skal vi nødvendigvis være født med en særlig kulturel arv for at gøre krav på den?

Identitti er en kæmpe publikumssucces i Tyskland og var en af de mest omtalte bøger i hjemlandet i 2021. Bogen var desuden shortlistet til den prestigefyldte Deutscher Buchpreis. Mithu Sanyal er uddannet i Kulturelle Studier, er journalist, forfatter og samfundsdebattør.

Lektørudtalelse:
“Velskrevet, underholdende og intellektuel roman, som kræver sin læser. Med masser af referencer til 2010’erne og 2020’ernes identitets og kønspolitiske diskussioner”– DBC Lektør

kr. 250,00 inkl. moms

Forfatter

Mithu Sanyal

Oversætter

Ditte Hermansen

ISBN

9788775497522

Udgivelsesdato

28.10.2022

Sprog

Dansk

Indbinding

Hardcover

Presserum

Download forside her: Forside (jpg)

Download forside her: Forside (pfd)

Download pressemateriale her: Pressemateriale

Download forfatterportæt her: Forfatterportræt (jpg)
Fotocredit: Guido Schiefer

 

Relaterede produkter