Skift til erhvervskunde

Af Nanna Kühle

Et godt match

Pling!
Der er et match.
Mig og smukke Noah.
Vi skal på date.
Men er jeg pæn nok?
Tynd nok? Sjov nok?
Er vi et godt match?
Også uden filter?

Emma er på Tinder. En dag får hun et match. Det er lækre Noah. Men pludselig vælter tvivlen ind over Emma. For er hun lige så pæn som på sit Tinder-billede, hvor hun har brugt et filter? Mon Noah bliver skuffet, når de skal mødes på fredag?

Et godt match er skrevet af Nanna Kühle og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Et godt match er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Historien og temaet er velskrevet og aktuelt. Teksten har korte sætninger, hvor sproget er hurtigt og ungt. Læseren følger Emmas inderste tanker, fra det første pling. (…) Bogen kan give de ældste elever en øget læselyst, og den anbefales indkøbt til unge, der har svært ved at læse tykke bøger.”– DBC Lektør

kr. 175,00 inkl. moms

Forfatter

Nanna Kühle

ISBN

9788770187435

Udgivelsesdato

05.05.2020

Sidetal

48

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter