Skift til erhvervskunde

Af Marianne Randel Søndergaard

En hvalp i huset

En hvalp er sød og sjov.
Og meget fræk!
Den skal lære meget
hos sin nye familie.

Hvalpen er lige flyttet ind hos sin nye familie. Den lille hvalp savner sin mor. Alt er nyt for den. Hvalpen er 10 uger gammel. Hvalpe leger med alt. Den kan finde på at tage dine sko, men du må ikke skælde den ud. Det forstår den ikke. Du skal sige JA, når den leger med sine egne ting og NEJ, når den tager dine ting.

En hvalp i huset er en del af Mini-serien, der består af meget lette fagbøger til børn i indskolingen i 0.-2. klasse. Alle titler er bygget op som klassiske fagbøger og henvender sig især til børn, der netop har lært at læse. Bøgerne i serien er velegnede til frilæsning eller som en del af undervisningen i indskolingen. Der følger elevopgaver med som supplement til læsningen.

Lektørudtalelse:
Det er en god bog både rent læseteknisk og fagligt. Bogen tager udgangspunkt i hvalpens behov fremfor dens ejeres behov og giver ideer til opdragelse og samvær med afsæt i hunden som flokdyr. Bogen opfylder kravene til en fagbog og er derfor egnet til faglige læsekurser og emneopgaver i grundskolen.”,– DBC Lektør

kr. 140,00 inkl. moms

Forfatter

Marianne Randel Søndergaard

ISBN

9788793646308

Udgivelsesdato

05.02.2018

Sidetal

20

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter