Skift til erhvervskunde

Af Frida Bejder Klausen

Angst

En bil kommer i fuld fart.
Du bliver bange og springer væk.
Sådan kan man blive reddet af angst.
Men nogle børn oplever angst,
selv om der ikke sker noget farligt.
Det kan du læse mere om i denne bog.

Mellem 5 og 10% af alle børn får angst, inden de bliver voksne. Det svarer til, at der er to i hver klasse, som har angst. Det er meget forskelligt, hvad man har angst for. Nogle har angst for noget bestemt, andre har det man kalder for generaliseret angst. Det er når man hele tiden bekymrer sig og er bange for alt. I bogen kan du lære mere om de forskellige slags angst, man kan have.

Angst er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Angst er skrevet af Frida Bejder Klausen

Lektørudtalelse:
Det er en god fagbog om angst, som i et letlæst sprog og på få linjer giver en god indføring i en kompliceret psykisk lidelse. Bogen er skrevet i en meget positiv tone og giver en god forståelse af, at det er helt normalt at lide af angst, og at man kan få god hjælp til at komme af med sin angst.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Frida Bejder Klausen

ISBN

9788770188531

Udgivelsesdato

17.08.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter