Skift til erhvervskunde

Af Simon Randel Søndergaard

2. verdenskrig

Fra 1939 til 1945 var verden i krig.
Krigen blev startet af Adolf Hitler.
Han ville gøre Tyskland til et stort og rigt land.
Derfor gik den tyske hær til angreb på en masse lande.
Tyskerne besatte også Danmark.
Læs mere om 2. verdenskrig i denne bog.

Den 9. april 1940 bliver Danmark besat af Tyskland. Danmark er et lille land, derfor overgav man sig hurtigt til Tyskland. Man var nemlig bange for, at mange ville miste livet. Det var alle danskere ikke enige med staten i. Derfor blev der dannet modstandsgrupper. De ødelagde jernbaner, for at gøre livet svært for tyskerne. I bogen kan du lære mere om, hvad der skete under 2. verdenskrig.

2. verdenskrig er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

2. verdenskrig er skrevet af Simon Randel Søndergaard

Lektørudtalelse:
Bogen giver sammen med de mange fotos en fin indføring i 2. verdenskrig, og lægger samtidig op til yderligere læsning. (…) Oplagt anskaffelse til skolens PLC og børnebiblioteket.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Simon Randel Søndergaard

ISBN

9788770186926

Udgivelsesdato

14.04.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter