Skift til erhvervskunde

Af Henrik Enemark

Zebraer

En zebra er et af de første dyr,
mange børn lærer at kende.
En zebra ligner både en hest og et æsel,
men er nem at genkende.
Det er striberne, der gør hele forskellen.
Læs mere om zebraer og deres striber her i bogen.

En zebra er et af de første dyr, mange børn lærer at kende. En zebra ligner både en hest og et æsel, men er nem at genkende. Det er striberne, der gør hele forskellen. Zebraen lever i det fri i Afrika. De holder oftest sammen i store flokke. Zebraen lever på savannen sammen med andre dyr som elefanter, gnuer og giraffer. Her lever zebraens største fjender også. Der lever rovdyr som hyæner og løver. Læs mere om zebraer og deres striber her i bogen.

Zebraer er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Lektørudtalelse:
“Det er to kvalitetsbøger, som de andre i serien. Det faglige indhold er oplysemde, spændende og meget relevant. Bøgerne har mange knivskarpe farvefotos og flotte illustrationer, som er med til at understøtte det faglige indhold”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788775498727

Udgivelsesdato

10.08.2022

Sidetal

36

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

 

Relaterede produkter