Skift til erhvervskunde

Af Frida Bejder Klausen

Virus

I 2020 kom coronavirus til Danmark.
Børn skulle blive hjemme fra skole.
Men hvad er en virus egentlig?
Hvordan gør den os syge?
Og hvordan beskytter vi os mod virus?
Det kan du læse mere om i denne bog.

En virus er så lille, at du ikke kan se den med det blotte øje. For at en virus kan fungere, skal den have en celle. Der findes celler inden i alt levende. Det vil sige, at planter, dyr og mennesker kan få virus. Når virus er kommet ind i en celle, kan den formere sig. Hvis du bliver smittet med virus, kan du blive syg. Vores kroppe hjælper os heldigvis med at blive raske igen.

Virus er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Virus er skrevet af Frida Bejder Klausen

Lektørudtalelse:
En god bog hvis man vil blive klogere på virus. Den egner sig godt til faglig læsning i 2.-5. klasse, selvom emnet er svært at begribe, fx hvor lille en virus faktisk er. Bogen bruger en del svære ord som kan være ukendte for børn: celler, nanometer, herpes, ebola, salmonella etc. Der er forklaringer af de fleste af disse ord.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Frida Bejder Klausen

ISBN

9788770188586

Udgivelsesdato

17.08.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter