Skift til erhvervskunde

-20%
Af Marie Duedahl

V for Viola

Viola vil væk fra Blokken
og det hårde bandeliv.
Hvem vinder?
Viola eller Blokken?

Viola begyndte at gå til karate for at lære at slås. Men lidt efter lidt kom hun i tvivl. For hvor vil den rå og hidsige attitude få hende hen? Ikke nogen gode steder i hvert fald. Så nu har Viola to mål: Få det sorte bælte i karate og få en fremtid uden for Blokken. Men kan Viola slippe væk fra Blokken?

V for Viola er skrevet af Marie Duedahl og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

V for Viola er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Historien er realistisk og vedkommende. At den er letlæst betyder, at mange unge hurtigt vil blive optaget af bogens handling. Marie Duedahl giver et indblik i en ung piges inderste tanker, bl.a. om veninder, hun på en måde holder af, men som opfører sig forkert ved at deres sprog er tæsk og slag. Sprog og ordvalg er genkendeligt for de unge.”– DBC Lektør

kr. 124,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

ISBN

9788770185042

Udgivelsesdato

25.10.2019

Sidetal

60

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter