Af Asker Hedegaard Boye

Tottenham

Tottenham er en stor klub i England.
Den har mange gode spillere.
En af de bedste er dansk.
Han hedder Christian Eriksen.

I 1882 mødtes 15 drenge. De var venner og elskede at spille fodbold på gaden. Drengene ville starte en klub. Den fik navnet Hotspur. To år senere fik den navnet Tottenham. I 1899 fik klubben sit eget stadium. I 1901 vinder Tottenham sin første pokal. De vandt pokalen i FA Cuppen, der er en stor turnering. I bogen kan du lære mere om Tottenham.

Tottenham er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Tottenham er skrevet af Asker Hedegaard Boye

Lektørudtalelse:
En fin og interessant fagbog om en af Europas for tiden mest succesfulde klubber, som endda har en dansk stjerne i en vigtig rolle. Bogen kommer ganske vidt omkring historien, bydelen, arvefjenden og klubbens helt specielle tilknytning til jødedommen – hvilket sikkert er nyt for de fleste.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Asker Hedegaard Boye

ISBN

9788775491704

Udgivelsesdato

08.11.2017

Sidetal

36

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter