Skift til erhvervskunde

-20%
Af Gretchen McNeil

#StøtEtMord

Velkommen til realityshowet USA’s Nye Paniac!
I jagten på en ny fabelagtig seriemorder.
Men bare rolig – der bliver ingen ægte mord
denne gang, hvor virkelighedstro teaterblodet
end kommer til at sprøjte … eller hvad?

Det finder syttenårige Becca Martinello snart ud af. Da hendes totalt almindelige hjemmegående mor dør i en bilulykke, dukker en mystisk pige ved navn Stef op og fortæller Becca, at hendes afdøde mor var ingen ringere end en af de mest populære seriemordere på Alcatraz 2.0: selveste Molly Mauler.

Snart ender Becca som deltager i USA’s Nye Paniac! for at undersøge sin mors forbindelse til Molly Mauler, men det hele tager en dyster drejning, da mordene viser sig at være alt andet end skuespil. Vil det lykkes Becca at afsløre en række mørke hemmeligheder og klare sig igennem det dødbringende realityshow? Eller taber hun både showet og livet?

#StøtEtMord er andet bind i Gretchen McNeils tankevækkende og fængslende Y/A-serie om Beccas liv i en grufuld verden, hvor offentligt ansatte seriemordere foretager excentriske henrettelser af samfundets mest notoriske kriminelle. Det foregår på Alcatraz 2.0, en ø ud for San Francisco, og det hele livestreames via en app, mens gode og retskafne borgere lader sig underholde af showet.

Lektørudtalelse:
“Endnu en spændende og blodig bog i serien om Dee og Postman. Kritikken af det amerikanske samfund under Trump og afhængigheden af sociale medier er tydelig, men det hele er pakket ind i et spændende plot, bizarre mord og seje teenagere.”– DBC Lektør

kr. 160,00 inkl. moms

Originaltitel

#murderfunding

Forfatter

Gretchen McNeil

Oversætter

Jacob Fanth

ISBN

9788775494460

Udgivelsesdato

01.09.2021

Sidetal

354

Sprog

Dansk

Format

148 x 210 mm

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter