Af Per Straarup Søndergaard

Stenalderen

For 15.000 år siden var Danmark dækket af is.
Men så blev det varmere.
Isen smeltede, og der kom liv.
Planter, dyr og mennesker.
Sådan startede stenalderen.
Læs meget mere om den i denne bog.

Stenalderen varede cirka fra år 12500 f.v.t til 1800 f.v.t. Det hedder stenalderen, fordi mange ting blev lavet af sten. Folk i stenalderen var dygtige jægere. De brugte bue og pil. I stenalderen lavede man også sine egne redskaber. Flint var især vigtigt for dem, men de brugte også træ, gevirer og sten. Der er fundet mange ting af flint i jorden, som fortæller om livet i stenalderen.

Stenalderen er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Stenalderen kan også bruges som supplement til historieundervisningen.

Stenalderen er skrevet af Per Straarup Søndergaard

Lektørudtalelse:
“Teksten er let at læse. Indholdet er en blandet af fakta og fortællinger, der kan beskrive, hvordan livet var. Tegninger og fotos passer fint med indholdet.”– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

Illustrator

Rasmus Jensen

ISBN

9788793592025

Udgivelsesdato

05.05.2017

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter