Af Henrik Enemark

Sommerfugle

Der findes mere end 150.000 slags sommerfugle i verden.
Mange af dem har store vinger med flotte farver.
Sommerfugle starter deres liv som æg.
Senere bliver de til larver og pupper
og til sidst til smukke sommerfugle.
Læs mere om sommerfugle og deres liv i denne bog. 

Sommerfuglen er et insekt. Et insekt har ikke et skelet. Insekter har en i stedet hård skal rundt om kroppen. Sommerfuglens krop er delt op i hoved, bryst og bagkrop. På brystet sidder sommerfuglens vinger. Sommerfuglens vinger er lavet af det samme som hår. Vingerne er dækket af skæl. Nogle skæl får sine farver af solens stråler.

Sommerfugle er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Sommerfugle er skrevet af Henrik Enemark

Lektørudtalelse:
Der er tre kvalitetsfagbøger, som trods den relativt lave lix har et højt fagligt niveau. Bøgerne har mange relevante og spændende faktaoplysninger om de tre dyr, og der er mange knivskarpe, farverige fotos, som underbygger det faglige niveau og appellerer til dyreinteresserede børn.”,– DBC Lektør

kr. 148,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788770187213

Udgivelsesdato

05.05.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter