Af Marie Duedahl

Sne

Marie Duedahl blev nomineret til Skriverprisen 2018 for “Sne”.

Sort som natten.
En lonely rider.
Et pindsvin.
Et barn af tabere.
Den onde fe.
Alt det var jeg.
Men så mødte jeg Sne.

Lulu starter i 9.a. ”Tag godt imod hende, 9.a. Du kan selv finde en plads, Lulu.” 25 par øjne. Der står BLIV VÆK i dem alle. Noget lyser op i et hjørne. En pige, der læser i en bog. Okay, Lulu vælger hende. Der kan hun være i fred. Lulu er sort. Meget sort. Pigen er hvid. Meget hvid. De er … salt og peber.

Sne er skrevet af Marie Duedahl og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Sne er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Følelserne rækker i den grad ud efter hjertet i denne fine historie om venskabet mellem den forsømte Lulu med den hårde facade og den kærlige og insisterende Sne. Det er en historie, der sætter aftryk og som virkelig kommer under huden på læseren.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

ISBN

9788793592971

Udgivelsesdato

08.11.2017

Sidetal

76

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter