Skift til erhvervskunde

Af Henrik Enemark

Slanger

Slanger er krybdyr,
og der findes mere end 3.000 forskellige slags.
Nogle slanger dræber deres bytte med gift.
Andre kvæler byttet med deres stærke krop.
I Danmark lever to slags slanger: snog og hugorm.
Læs mere om slanger fra hele verden her i bogen.

Snogen og hugormen er de eneste slanger, der lever i Danmark. Hugormen er en giftslange. Det er normalt ikke farligt at blive bidt af den, men det er vigtigt, at man tager til lægen, hvis man bliver bidt. Du kan genkende hugormen på sit zigzag-mønster. Snogen er ikke giftig, og den kan genkendes på sine to gule pletter i nakken. Begge slanger går i dvale om vinteren.

Slanger er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Slanger er skrevet af Henrik Enemark

Lektørudtalelse:
Som de andre bøger i serien er det en rigtig god fagbog, der trods den relativt lave lix har et højt fagligt niveau. Slanger er altid et hit blandt dyreinteresserede børn, og de flotte og farverige fotos underbygger det faglige niveau og vækker børns nysgerrighed.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788770188258

Udgivelsesdato

17.08.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter