Af Frida Bejder Klausen

Skrald

Vi laver skrald hver dag.
Men det er ikke godt for vores natur og klima.
I denne bog kan du læse om,
hvad der sker med vores skrald.
Du kan også få tips til at lave mindre skrald.

Der er stor forskel på, hvor meget skrald man smider ud. I Danmark smider vi meget ud. Vi smider faktisk mere ud end alle andre lande i EU. I Danmark er vi også meget gode til at tage os af skraldet. Det er nemlig ikke helt lige meget. For eksempel bliver 9 ud af 10 flasker og dåser afleveret i pantautomater. Så kan det blive til en ny dåse eller flaske.

Skrald er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Skrald er skrevet af Frida Bejder Klausen

Lektørudtalelse:
Bogen kommer godt rundt om emnet og får formidlet meget relevant viden. Det er en velstruktureret bog, som i et let læseligt sprog får formidlet megen viden og spændende fakta. Bogen har mange knivskarpe farvefotos som supplerer teksten rigtig fint.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Frida Bejder Klausen

ISBN

9788770185844

Udgivelsesdato

20.12.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter