Af Kirsten Ahlburg

Skal vi ses?

Skal vi ses?
Signe får en besked.
Hun har en søster.
Det vidste hun ikke.
Skal de ses?

Din far er også min far. Han forlod dig, da du var to år. Han havde nemlig mødt min mor. Men nu er han gået fra os. Jeg er altså din søster. Jeg vil gerne møde dig. Håber, du også vil møde mig. EN SØSTER! Jeg kan ikke helt forstå det. Min hjerne går i stå. Mit hjerte hamrer løs. Jeg smiler. Jeg nikker for mig selv. Jeg har en søster!

Skal vi ses? er skrevet af Kirsten Ahlburg og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Skal vi ses? er en Hip 5-bog.

Lektørudtalelse:
“Rigtig god og vedkommende bog om et emne, som mange børn og unge går og tumler med. Den er godt fortalt i et letforståeligt sprog.”– DBC Lektør

kr. 155,00 inkl. moms

Forfatter

Kirsten Ahlburg

ISBN

9788793592414

Udgivelsesdato

20.08.2017

Sidetal

48

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter