Af Simon Randel Søndergaard

Sådan spiller du Fortnite™

Fortnite™ har mange mio. spillere verden over.
Både børn og voksne spiller Fortnite™.
Men det er især blandt børn,
at spillet er blevet vildt populært!

I denne bog kan du læse mere om Fortnite™.
Du kan lære spillets regler og få gode tips.
Du kan også læse om de sjove figurer og danse.

Fortnite Battle Royale™ går ud på, at du skal overleve. Du lander på en øde ø med 99 andre spillere. Når du lander på øen, har du kun en økse. Det er en god idé at finde våben og ammunition hurtigt. Det er den spiller, der til sidst er i live, som har vundet spillet.

Sådan spiller du Fortnite™ er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Sådan spiller du Fortnite™ er skrevet af Simon Randel Søndergaard

Lektørudtalelse:
En meget interessant bog, der kan få enhver til at få lyst til at prøve spillet. Bogen indeholder helsides, flotte farvelagte illustrationer, der virker særdeles indbydende. Løbende gennem bogen er der relevante faktabokse, og sammenholdt med den velskrevne tekst, der er formuleret i korte præcise sætninger, føler man sig meget fortrolig med spillet når bogen er læst.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Simon Randel Søndergaard

ISBN

9788770182836

Udgivelsesdato

06.03.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter