Af Frida Bejder Klausen

Sådan bruger du Snapchat

På Snapchat kan man sende fotos og videoer,
der hurtigt bliver slettet.
Hvordan gør man?
Og kan man regne med, at alt bliver slettet?
Det kan du læse om i denne bog.

Der bliver sendt 2,1 millioner snaps hvert minut i hele verden. Snapchat er et socialt medie, hvor du kan dele videoer og fotos. Man kan bruge forskellige filtre, så videoerne og billederne bliver endnu sjovere. Man kan for eksempel ligne en hund. Du kan selv vælge, hvor mange der skal kunne se dine videoer og fotos.

Sådan bruger du Snapchat er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Sådan bruger du Snapchat er skrevet af Frida Bejder Klausen

Lektørudtalelse:
Det er en virkelig god fagbog, som klæder børn godt på til at kunne begå sig på Snapchat og andre sociale medier. Bogen har nogle gode menneskelige værdier og er en god guide for både børn og deres forældre til, hvordan man kan bruge Snapchat til noget positivt og hyggeligt.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Frida Bejder Klausen

ISBN

9788770186537

Udgivelsesdato

01.03.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter