FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Rejsen mod tilgivelse

DKK 150,00 inkl. moms

En kvinde, en mand, et overgreb.

Som 16-årig bliver Thordis Elva voldtaget af den australske udvekslingsstudent Tom Stranger. Hun anmelder det aldrig, men hændelsen kommer til at påvirke hende dybt, og flere år senere vælger hun at kontakte Tom og konfrontere ham med det, han har gjort. Det svar, hun får, overrasker hende: En uforbeholden indrømmelse, der er fyldt med anger.

Det bliver begyndelsen på en otte år lang mail-korrespondance, og efter hundredvis af breve med svære spørgsmål og endnu sværere svar bliver de enige om at mødes ansigt til ansigt. De mødes i Cape Town – en by med et af de højeste antal seksuelle overgreb i verden. I løbet af opholdet bliver Thordis’ og Toms liv forandret for altid.

Bogen er et unikt samarbejde mellem en overlever og en gerningsmand. En sand historie om at turde se fortidens dæmoner i øjnene og om en lang rejse mod forsoning og tilgivelse.

“South of Forgiveness”, som er bogens oprindelige titel, har fået international opmærksomhed og er udkommet i en lang række lande. Bogen er skrevet af Thordis Elva og Tom Stranger og oversat til dansk af Anne Krogh Hørning.

Bogen er udgivet i samarbejde med Partners in Stories

Lektørudtalelse:
“Stærk og enestående i sin synsvinkel. Læsere, der enten selv har været offer eller gerningsmand, vil få rigtig meget ud af denne bog. Både Thordis og Tom er meget velformulerede og begavede, og de formår at gøre noget personligt samfundsrelevant og sætte fokus på voldtægt som patriarkalsk magtmiddel. Hvis man ikke har haft problematikken inde på livet, er bogen stadig meget interessant læsning (..)”

Yderligere information

ISBN

978-87-93646-35-3

Sidetal

310

Format

A5

Originaltitel

South of Forgiveness 

Oversætter

Anne Krogh Hørning

Udgivelsesdato

01.02.2018

Du kunne også være interesseret i...

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.