Skift til erhvervskunde

Af Hans Petersen, Peter Vestergaard og Steffen Olesen

Legenderne – De 50 største i AGF’s historie (2)

AGF er en af Danmarks største fodboldklubber – og en af kontinentets ældste. Siden Anden Verdenskrig har den aarhusianske storklub vundet 20 medaljer og mønstret en lang række landsholdsspillere.

I tobindsværket Legenderne portrætteres de største profiler og nogle af de mest legendariske øjeblikke i AGF’s historie. Flere af legenderne, hvoraf mange er interviewet til denne bog, vil være kendt af enhver fan, mens andres historie fortjener at blive genfortalt. Fælles for dem alle er deres enorme betydning for klubben, fansene og byen.

I andet bind hører vi om publikumsfavoritten med de utrolige frispark, om den evigt skadede landsholdsspiller fra Hammel og om den alt for unge lillebror, der måtte vente to år med at få debut, men siden gjorde landspokalturneringen til sin egen.

Legenderne – De 50 største i AGF’s historie bind 1 og 2 fåes også som sampak.

Lektørudtalelse:
“Det er tydeligt, at de tre forfattere har indgående kendskab til klubben, og de formidler historien med stor detaljerigdom og varme. De mange fotos og interviews med spillerne giver et ekstra lag til portrætterne.”– DBC Lektør

kr. 350,00 inkl. moms

Forfatter

Hans Petersen, Peter Vestergaard, Steffen Olesen

ISBN

9788775929337

Udgivelsesdato

17.03.2024

Sidetal

230

Sprog

Dansk

Indbinding

Hardback

Relaterede produkter