Skift til erhvervskunde

-20%
Af Natasja Erbillor

Ræs

Jack er ude i nok lort.
Han stjæler og kører for stærkt.
Han burde ikke tage med til ræs.
Men Sofie kommer.
Hvad nu, hvis politiet også kommer?

Jack er ude i nok lort. Han stjæler og kører for stærkt. Jack ved det godt – han burde tage sig sammen. For Jack vil gerne være mekaniker, og man får ikke en læreplads med en uren straffeattest. Men der er ræs på havnen i aften. Og Sofie kommer. Sofie med de lange ben og røde læber. Så Jack tager afsted. Havnen er fyldt med mennesker, glæde og fest … og politi?

Ræs er skrevet af Natasja Erbillor og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Ræs er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Meget let, lille spændingshistorie om en ung, forelsket fyr, som uden egentlig at ville det, får rodet sig ud i uoverskuelige handlinger. På trods af de meget korte sætninger og enkle ord lykkes det langt hen ad vejen at få skabt en ganske spændende, romantisk og medrivende lille fortælling.”– DBC Lektør

kr. 124,00 inkl. moms

Forfatter

Natasja Erbillor

ISBN

9788770180498

Udgivelsesdato

13.08.2018

Sidetal

80

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter