Af Per Straarup Søndergaard

Plast i havet

Der er alt for meget plast i havet.
Fugle, fisk og andre dyr dør af det.
Det er et stort problem.
Men det kan løses,
hvis bare vi bruger hovedet.

 En hval strander ved Norges kyst. Den er syg og træt. Hvalen bliver undersøgt af en dyrlæge. Han kan se, at den har slugt masser af plast. Det hele har samlet sig som en prop, så hvalen ikke kunne få mad. Der findes mange slags plast. Der findes endda plast, som man ikke kan se. Det er et stort problem for dyrene.

Plast i havet er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Plast i havet er skrevet af Per Straarup Søndergaard

Lektørudtalelse:
Det er en meget spændende bog, som giver et letlæst indblik i problematikkerne med plast i havet. Bogen kommer godt rundt om emnet og giver lyst til aktivt at være med til at gøre noget ved problematikkerne. (…)Emnet er meget aktuelt og nærværende i børns hverdag, der findes meget lidt litteratur om emnet, og så er det desuden en interessant fagbog for de mange fagbogs-glade børn.”,– DBC Lektør

kr. 148,00 inkl. moms

Forfatter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788770180917

Udgivelsesdato

13.08.2018

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter