Skift til erhvervskunde

-20%
Af Kirsten Ahlburg

Pirat

Bilen får fuld gas.
Hjulene hviner.
Så bremser de hårdt op.
Julie får kvalme.
Hun må ud at brække sig,
men døren er låst…

Det er nat. Julie og Clara har haft en herlig aften i byen. Julie skal hjem med den sidste natbus. Selvom hun løber, når hun den ikke. En bil kører hen til Julie. Fyren i bilen ruller vinduet ned. “Hop ind. Så kører vi dig hjem,“ siger han. Julie ved, det er en pirat-taxa. Hun hopper ind. Mon det var en god ide?

Pirat er skrevet af Kirsten Ahlburg og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Pirat er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Historien er realistisk og ganske velskrevet. Omslaget og det friske sprog vil fange, ord som meganice, sygt stiv, klamt, fuck, shit, cool nok og narrøve er dele af teksten. Indholdet er det centrale, da det skal fange unge, der har svært ved at bliver fanget af en bog. Der er kapitelskift ved hvert opslag, hvor en interessant sætning fra indholdet, som overskrift, vil motivere til at læse videre.”– DBC Lektør

kr. 124,00 inkl. moms

Forfatter

Kirsten Ahlburg

ISBN

9788770183826

Udgivelsesdato

11.06.2019

Sidetal

72

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter