Skift til erhvervskunde

Af Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl

Pigebogen

Din guide til puberteten

Hvad er menstruation?
Hvornår får jeg bryster?
Hvor kommer alle følelserne fra?
Hvad vil det sige at sætte grænser?

Din krop skal snart igennem en forvandling. Eller måske er forandringerne allerede i gang? Selv om puberteten kan opleves meget forskelligt, er der noget, som er ens for alle: Både dit hoved og din krop udvikler sig og bliver moden. Du går fra barn til voksen og skal finde din plads i verden. Det er en nervepirrende og fantastisk tid!

Der er ingen vej udenom: Kroppen forandrer sig, hormonerne overtager, og hjernen er under ombygning. Det kaldes pubertet, og i Pigebogen – Din guide til puberteten får du svar på alle dine spørgsmål.

Pigebogen er skrevet af de to norske læger Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl – forfatterne bag succesen “Glæden med skeden”, der blev en bestseller i både Danmark og Norge i 2017.

Lektørudtalelse:
“Bogen giver en rigtig fin og enkel indgang til de yngste piger, der lige er begyndt på puberteten eller bare er nysgerrige. Forfatterne forklarer og fortæller om menstruation, bind, sved og meget mere omkring kroppen på en lettilgængelig og ikke mindst naturlig måde. De kommer også omkring følelser, og det pres unge piger ofte er under. Bogen giver nogle fine brugbare svar på ting, som kan være svære at snakke om med andre. Bogen er flot illustreret med lidt humoristiske tegninger.”– DBC Lektør

kr. 300,00 inkl. moms

Originaltitel

Jenteboka

Forfatter

Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl

Illustrator

Magnhild Winsnes

Oversætter

Lisette Agerbo Holm

ISBN

9788770188197

Udgivelsesdato

20.07.2020

Sidetal

270

Sprog

Dansk

Format

A4

Indbinding

Hardback

Relaterede produkter