Skift til erhvervskunde

Af Marie Duedahl

Papfar

Karla har fået en ny papfar.
Igen.

Karl er papfar nummer 12.
Karla er træt af papfædre.
Men ikke ham her.
Karl og Karla har meget til fælles.
Lidt for meget.

Jeg prøver at liste væk fra katastrofen, der er på vej. For det går jo altid galt. Nok er Karl pæn. Men der er noget med ham. Der er altid noget med dem. Thomas havde flere piger på én gang. Morten stjal. Også fra mor. Theis slog. Én gang, så smed jeg ham ud. Bo skred selv. Tak, Bo. Så Karl, hvad har du i posen til os?

Papfar er skrevet af Marie Duedahl og er en del af Hip-serien. Det er en serie til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er skrevet med varme og indlevelse samtidig med, at bøgerne berører følsomme problemstillinger, som er relevante i tiden. Hip-serien er skrevet i et letlæseligt sprog til unge med læsevanskeligheder, men formår på samme tid at tale til den unge læser i øjenhøjde. Hvert kapitel er indledt med et citat, som fremhæver og understøtter bogens tema.

Serien er inddelt i tre niveauer:

  • Hip 5 – max. lix 5
  • Hip 10 – max. lix 10
  • Hip 15 – max. lix 15

Papfar er en Hip 10-bog.

Lektørudtalelse:
“Det er god bog, hvor der bliver sat ord på forbudte følelser, som mange nok har oplevet. Godt at blive bekræftet i, at man ikke er alene om sine tanker. Bogen er meget velskrevet, og man kommer ind under huden på Karla og føler med hende.”– DBC Lektør

kr. 175,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

ISBN

9788793592544

Udgivelsesdato

20.08.2017

Sidetal

68

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter