Af Frida Bejder Klausen

Pandemier

En sygdom spreder sig.
Er den farlig?
Vil mange dø af den?
Kan vi få hjælp, hvis vi bliver syge?
I denne bog kan du læse om pandemier,
og hvordan de påvirker os.

Når en sygdom spreder sig hurtigt til flere dele af verden, kaldes det for en pandemi. Hvis det er et mindre område af verden, virus bliver spredt til, kaldes det for en epidemi. Corona spredte sig i 2020 til flere dele af verden. Det var en pandemi. Der har været flere pandemier gennem tiden. I bogen kan du lære mere om forskellige pandemier.

Pandemier er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Pandemier er skrevet af Frida Bejder Klausen

Lektørudtalelse:
Det er en god, letlæst bog om pandemier, som giver en fin indføring i nogle af historiens største pandemier. Bogen er både interessant og klæder samtidig læseren godt på til en naturfaglig opgave om pandemier i grundskolen.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Frida Bejder Klausen

ISBN

9788770187329

Udgivelsesdato

05.05.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter