Af Henrik Enemark

Panda

Der findes to slags pandaer.
Den ene er sort og hvid.
Den kaldes den store panda.
Den anden er lille og rød.
Den kaldes rød panda.
Læs mere om begge pandaer her i bogen.

I hele verden lever der kun cirka 2000 pandaer. Den er et truet dyr. Alle pandaerne lever i de samme skove i Kina. Man har fældet træer i Kina i mange år. Der er blevet anlagt veje og bygget huse i de skove, hvor pandaerne bor. Det er et stort problem for dem, for de kan ikke bare flytte.

Panda er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Panda er skrevet af Henrik Enemark

Lektørudtalelse:
Fagbøgerne giver læseren et godt indblik i dyrearternes levevis. Omslagene viser henholdsvis den frygtindgydende T-Rex og den mere nuttede sort/hvide panda. Teksten er sat i tekstblokke omgivet af informerende illustrationer, faktabokse, tidslinjer og kort, der understøtter hinanden. (…) De to fagbøger om dinosaurer og pandaer anbefales indkøbt til samlingen af fakta – til selvstændig læsning for de mange elever fra 2.-4. klasse, der interesserer sig for at læse om dyr.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

978-87-7018-417-5

Udgivelsesdato

05.08.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter