Af Ole Steen Hansen

På rejse i rummet

Mennesker har længe drømt sig langt ud i rummet.
I denne bog kan du læse om dem, der har været det.
Om de første mennesker i rummet.
Om dem, der rejste til månen.
Og om den eneste dansker, der har været ude i rummet.

I 1961 rejste den første mand ud i rummet. Han nåede en tur rundt om jorden, inden det gik nedad igen. I 1969 landede det første rumskib på månen. Astronauter fløj til månen seks gange. Sidste gang var i 1972. På vej til månen så astronauterne jorden ude fra rummet. I bogen kan du lære mere om rejser til rummet.

På rejse i rummet er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

På rejse i rummet er skrevet af Ole Steen Hansen

Lektørudtalelse:
Bogen kommer godt rundt om emnet og får formidlet meget relevant viden både for den nysgerrige læser, men også for elever, som skal samle viden til skoleopgaver. Det er en velstruktureret bog, som i et letlæseligt sprog får formidlet megen viden og spændende fakta. Rummet og månelandinger har fascineret børn gennem mange år. Bogen er meget aktuel her i 2019, hvor det er 50 år siden, mennesket landede på månen for første gang.”,– DBC Lektør

kr. 185,00 inkl. moms

Forfatter

Ole Steen Hansen

ISBN

9788770184151

Udgivelsesdato

05.08.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter